dilluns, 15 de març del 2010

L'Aitana amb Haití

MERCAT SOLIDARI
a favor de les víctimes del terratremol d'Haití

Dimarts 30 de Març,
de 16:30 a 18:30
al pati del C.P. Aitana


Tot a 1 i 2 euros

Vine i col·labora!!!


17 comentaris:

  1. mola molt el del mercat nunca o en fet al col-legi

    ResponElimina
  2. Esperem que vinga moltíssima gent, perque tots els xiquets i xiquetes del col·le esteu "currant" mogolló. A vore si podem ajudar a la gent d'Haití amb molts, molts, diners.

    ResponElimina
  3. No oblideu la proposta del penalti solidari. En principi els mestres que es posarien de porters serien: Hector, Enrique, ¿Rafael? i jo. Al final la cosa va quedar a 1 euro per 5 penalties llançats per la mateixa persona. A vore si marqueu molts gols solidaris.
    El premi per a qui marque 5 gols. Un diploma de reconeixement.
    Amadeo mestre d'anglés i de valencià si ens posem

    ResponElimina
  4. Espere que tinga èxit i que es puguen tornar a fer activitats tan motivadores com aquesta...
    Feu publicitat per tot arreu: a l'equip de futbol, de basquet, de volei, als amics i amigues d'altres escoles, als veïns i veïnes, pel carrer...A TOT EL MON!!! Que volem vendre-ho tot!!!

    Per cert, a veure eixes manualitats tan boniques que esteu fent, que m'han dit que esteu fent-les amb molta il·lusió, i nosaltres els xicotets també estem preparant unes coses precioses...
    Un beset a tots!!

    ELENA INFANTIL

    ResponElimina
  5. hola el carnabal a estado muy bonito

    ResponElimina
  6. espero que compren muchas cosas

    ResponElimina
  7. ya me se el secret jejejeje

    ResponElimina
  8. a estat super wai el mercat

    ResponElimina
  9. Crec que el mercat solidari de l'Aitana ha sigut tot un èxit, gràcies als i a les mestres que hem col.laborat però, sobre tot, a tots els i les alumnes que heu posat tot el vostre cor en fer tantes coses, tan boniques, que es pugueren vendre tan bé i, per descomptat, gràcies als pares i mares i públic en general que han volgut fer un esforç per tal d'ajudar a un poble que tant el necessita. Moltes gràcies a tots/totes i espere que l'experiència us haja resultat molt gratificant.

    ResponElimina
  10. Moltes gràcies!!!!!!! Que xulo, quina passada! L'hem passat fenomenal! Estic feta tota una portera de futbol, eh? Ja, ja,ja. Mil gràcies a tots: profes, alumnes, pares, veïns... GRÀCIES!!!

    ResponElimina
  11. 759 Euros. El bomber es va quedar flipat. Hem va comentar que normalmente als col·legis on anava solia recaudar 300 o com a molt 400 euros. Una passada total. La propera activitat podem plantejar un día sense tabac.

    mestre d'anglés

    ResponElimina
  12. Crec que, en quant al dia sense tabac, el Col.legi ja el fa tots els dies, ja què es tracta d'un lloc públic on no està permés el fumar i així ja el fomentem davant els alumnes i la resta de la comunitat educativa; per tant, serà millor pensar en una altra activitat.

    ResponElimina
  13. Moltes gracies al xiquets-xiquetes, mestres i tot el personal. Realment es flipant lo involucrats que sou amb la gent (en aquest cas, Haití. Es un honor coneix.vos i participar amb vosaltres. Tenim penden la xarla amb fotos del terratremol. De nou, gracies
    Pere

    ResponElimina
  14. Continuem amb les ajudes. Tot el que puguem fer per donar un cop de mà ens farà millors persones.

    Tots els llibres vells de l'escola els podem ficar dins de caixes i enviar-los a païssos de Suramérica. Aixi que ja sapieu!!! Arreplega i envia perque altres xiquets es beneficien i puguen accedir a la cultura.

    Mans a l'obra!!

    Amadeo mestre d'anglés de 3º a 6º

    ResponElimina
  15. Açí us pose un enllaç per fer activitats divertides d'anglés i aprender el vocabulari bàsic.

    theyellowpencil.com

    Amadeo, metre d'anglés

    ResponElimina
  16. MAÑANA JUEGAN LOS ALUMNOS/AS DEL C.P. AITANA IMPORTANTES PARTIDOS EN EL PATIO DEL CENTRO.
    OS ESPERAMOS A TODOS PARA ANIMAR A NUESTROS EQUIPOS.
    LA PANTERA ROSA.

    ResponElimina